Kidsen..

Har länge tänkt att jag skulle försöka få ett uppdaterat kort på kidsen men som vanligt så har det inte hunnits med förräns nu imorse då jag lyckades ta detta. Inte helt hundra men ganska bra, är ju inte det lättaste att få dem att sitta stilla tillsammans:-). Michelle börjar bli rätt lik storebror Phille...
image147

Haha phille fick jag muta med bilnyckeln så att han skulle ha något att pilla med för att sitta stil:-)

Annons i Expressens Brott & Mysterier

Idag har jag haft min första annons i Expressens Brott & mysterier bilaga. Ska bli kul att se om det kommer att ge något i försäljningsväg. Tyvärr så har dom som sköter allt tekniskt med min shop något strul hos sig så de var tvungna att plocka bort min kod så att jag kan kolla hur trafiken har varit till sidan under dagen. Där kan jag i vanliga fall se hur många besökare jag haft, vartifrån de kommer, hur de har "hittat" till sidan osv. Måste erkänna att jag inte är sådär supernöjd med dom. Surfade runt lite och hittade en SUPERFIN webshop som är gjord av ett företag som heter SiteDirect så jag tänkte ta kontakt med dem imorgon och kolla vad de skulle kosta att byta till dom.
Såhär se den andra shopen jag hittade ut,mycket snyggare design. Enkel med ändå stilfull, så skulle jag vilja ha min shop. Eller iallafall något snarlikt..
www.presentum.se.. Kolla in den och sen min www.ljuvating.com så ser ni en otrolig skillnad i klass.
Såhär såg annonsen ut...
image146

Sandlådan på plats...

Känns som att de var hur länge sen som helst sen jag skrev här, har helt enkelt inte hunnit. Känns som att dygnet borde ha minst 48timmar för att man ska hinna med allt som behöver göras.
Hmm vad har hänt sen sist då..

* Phille har haft öroninflammation IGEN!!!! Så nu har vi bokat tid till öron, näs- och hals för ev operation så att dom kan sätta in rör i öronen på han. Vi får se vad läkaren säger.

* Vi har varit på skansen och tittat på djuren. De va ganska kul men han kanske va lite för liten för att uppskatta det helt å hållet.

image140

image141

image142

* Philles sandlåda är uppmonterad och klar... En klar favorit!!! Å så kan man ju äta grus också och de e ju gott:-).

image143

image144

Och sen har vi ju vår lilla sällskapssjuka Michelle som smilar upp sig så fort någon pratar med henne:-)

image145

Första badet ute...

Igår så köpte jag en liten plaskpool till Phille och så här såg premiärbadet ut hemma på tomten..
image138

image137

image139

Man måste ju plaska ordentligt och mycket för att det ska vara kul:-).

Nya mobiler och lillgrisen äter lasagne själv..

Fick ett litet ryck i lördags och gick och handlade vars en ny mobil till mig och Robin. Den här gången blev det likadana Nokia N95 som inhandlades. Med tanke på va de kostade så bör vi nog behålla dom ett bra tag:-)
image128
image129
Och så här ser det ut när Phille äter lasange alldeles på egen hand:-)
image131

image134

image135

image136