Julklapps byte

Som vanligt har dagen varit fullspäckad från morgon till kväll. Är sällan man inte har något inplanerat och bara kan ta det lugnt:)
Började med att lämna mina älsklingar till sin pappa imorse, sen var det raka spåret iväg och jobba. Skulle haft öppet till kl 18 men va så himla dött så jag stängde vid 16 istället. Efter det åkte jag och tog en snabbfika hemma hos en kompis, där även en gamal vän till oss båda var. Trevligt att träffas dom ggr man kan få ihop det. Efter de så begav jag mig till Kista och Polarn o Pyret för att byta julklappar som Philip fått av sin morfar + fru. De morfar valt passade helt enkelt inte lilla herrn i smaken så jag hoppas att jag lyckades bättre med jeansen och tröjan jag tog istället:) Fina jeans och enkel blå långarmad piketröja.


Sen blev det en tur till Ica för att inhandla min del av nyårs middagen dvs färdig potatisgratäng och en påse räkor. Passade samtdigt på att åka och lämna av de direkt så var det klart.
Imorgon kommer det bli en härlig kväll (hoppas jag:)) med god mat.
Förrätt: Räkcoktail
Varmrätt: Oxfile och potatisgratäng
Efterrätt: Chokladmousse kaka med valnötsbotten och en annan kaka med vitchoklad med digestivebotten.
Till detta lär det även bli öl, vin, cider, skumpa, raketer och trevligt sällskap:)

Senare delen av kvällen har spenderats i soffan med en god kall öl och bingolotto för min del. Känns som vanligt tomt utan mina små gullegrisar men på måndag kommer de små sötnosarna hem igen, längtar redan:) Man blir dock påmind av de små med dvs saker som ploppar upp överallt som tex en halv legolastbil i tjugo delar som låg i min säng:), en liten rosa noshörning i soffan, en träningsflaska med vatten i ett hörn i hallen. Haha ja dom lyckas bra med att sprida ut sina saker och detta var endast de saker som dom hann fixa med imorse innan vi åkte:)




Julen är över...

Då va denna julen över, går så himla snabbt jämt.Har varit en jättemysig och lugn julhelg med massa god mat, pulkaåkande, lekdejter för barnen, fikabesök mm. Julbesöket har åkt hem och idag har jag jobbat som vanligt. Blir iof en rätt soft vecka med arbete idag, onsdag och lördag så jag ska inte klaga. Gullungarna har nu somnat sött i sina sängar och peppar peppar så tror jag äntligen att jag har lyckats få in en bra "somna" rutin som funkar på båda två:) Skönt om det håller i sig då det kan vara rätt skönt att få någon timme för sig själv på kvällen att koppla av på, och sen att barnen vänjer sig vid att få en någorlunda fast sovtid och sovrutin.
Tänkte även vissa upp några bilder från julen som kommer här....








Mammas prins


Tomten kom med paket


Michelle öppnar julklappar


Elliot & Philip spelar dataspel.

God Jul!...

13bc4f102cb9ca1fd4471891c5992c17.png

Kolla varifrån!

God Jul! Nu väntar vi på att barnen ska komma hem så att myset kan börja. God julmat,mys, paketöppning och godisätande står på schemat. God Jul önskar jag Er alla. Kram


Julklappsshopping

Idag har det hunnits med en del inköp av julklappar till barnen efter jobbet. Åkte först till Barnens Hus i Infacity där jag  tittade på en Lego City Polisstation till Philip. Bestämmde mig dock för en annan variant med en polisbus som jag tror passar han bättre i smaken. Sen  blev det en sväng till Kista där jag handla p-kort till barnens kusin, och försökte hitta något bra till Michelle. Hittade inget som kändes speciellt bra så efter mycket velande måste jag nu åka tillbaka till Barnens Hus där jag såg en rosa Hello Kitty bil med en docka som lillhönan ska få. Philip ska det inhandlas spel till hans V-tech också. Och sen har jag spanat in en bärbar dvd i rosa till Michelle. Handlar julklappar till barnen från både mig, mamma, hennes man och min mormor så det blir en del då de lägger 500:- var/ barn dvs 3000:- att hitta på klappar till barnen för bara från dem.
Igår hade jag och barnen det riktigt mysigt här hemma då vi dekorera granen dom va så STOLTA när den var klar och under tiden fick vi lyssna på Midnatt råder ett tjogotal ggr enligt Philips önskemål " Mamma nu är låten slut jag kan sätta på den igen":) Några bilder som avslutning på gårdagen + lite av vad som döljer sig i barnens klappar. Imorgon blir det åter en dag med jobb 10-18 sen raka spåret till Net On Net och inhandla dvd:n till Michelle sen ska jag skynda mig hem och bara va. Slå in paketerna, kanske dricka lite glögg,köpa en bingolott till den traditionsenliga uppesittarkvällen...








Äntligen är...

0-5e8c335d12ae6a721816e8a55d641c44.png

Kolla varifrån!

Äntligen är mina älsklingar hemma. Nu ska julgranen strax dekoreras men först ska middagen lagas.


Julgranen på...

5765fd50734d39ca14416968e0d4a19a.png

Julgranen på plats:). Och imorgon när mina älsklingar kommer hem ska vi klä den tänkte jag. Får se om det kanske blir tid över att göra knäck och ischoklad också. Blev inte den största granen direkt men den är väldigt fin och sprider julstämning vilket jag saknat tidigare men nu så känns det äntligen som jul även i mitt hem:) Detta året blir det bara jag, mamma hennes man och barnen på julafton, känns lite tråkigt men sånt är livet och vi kommer säkert få det jättemysigt. Har idag även hunnit inhandla några fler julklappar ett par jeans till Michelle och ett dataspel till Philip med hans stora idoler Mora Träsk. Gissa om det kommer bli poppis:), kan nog räkna med att min data kommer va utlånad ett tag framöver om lilla herrn får bestämma:)


Snöar sjukt...

6f69011ba9ef7b71b0da4d25a22d5271.png

Snöar sjukt mycket ute just nu. Frågan är om man överhuvud taget kommer ta sig hem. Har varit en massa olyckor på E18 på den korta stunden jag jobbat har dom gått ut med 5 olyckor bara på den vägen.


Testar mobilbloggning..

0-46c7e00398188828cfb8801a15183a7f.png

 


Bad Romance



Bästa låten just nu:)

Risig..

Usch idag mår jag absolut allt annat än bra:( Huvudet känns som en ballong, hosta och snorig har INTE tid att bli sjuk nu innan jul. Får bli till att åka hem och lägga sig på soffan efter jobbet känns det som, ladda batterierna och hoppas på att man är bättre imorgon.
Igår hann jag iallfall köpa två julklappar till Philip. På hans önskelista stod bla Bamsekläder och spindelmannen kläder. Eftersom jag personligen inte är speciellt förtjust i spindelmannenkläderna så fick det bli Bamse kläder.
Hittade en fin tröja och mjukbyxor + att lindex hade någon drive så handlade man för 300:- fick man 100:- i rabatt. Har innan köpt ett liknande set till Michelle i Bamse serien, rosa med en Lilleskutt på. Måste ju tänka på att det blir jämt med paketen och lika många för att det ej ska bli orättvist:) Skönt med mjuka kläder att ha under overallen då dom känns rätt påbultade annars.

Helg!

Då var det helg igen, tycker att veckorna springer iväg man hinner inte göra någotting förräns det är helg igen. Men jag klagar inte är alltid skönt med helg! Kommer bli mycket jobbande nu fram till jul så vila sig får man göra lite senare, i mellandagarna kanske?...
Var på återbesök med Michelle på Astrid Lindgren igår allt såg bra ut och nu är hon sitt gamla vanliga jag igen dvs en go, glad, trotsig mellan varven och glad 2,5 åring:) Skönt att se att hon mår bra!
Nu ska jag pallara mig iväg till Rusta och inhandla några 9:- marshaller att ha utanför butiken. Sen blir det till att åka in och jobba. Har fortfarande inte tagit tag i julklappsbitarna, julgran osv så det finns en del att göra på de få lediga timmarna jag har i helgen.


Glad Michelle äter yoghurt efter läkarbesöket.



Tillbaka:)

Mmm va ett tag sen jag hann och skriva något här. Har varit lite mycket på senaste tiden + att lilla älskade Michelle varit sjuk och legat inlagd på sjukhus:(. Idag är hon dock mycket bättre och har busat som bara den med storebror och mamma hela em och kvällen vilket glädjer mig något oerhört. Usch snart jul bara en vecka kvar och har faktiskt inte kommit i julstämning alls detta året. Har fortfarande inte kommit på några bra julklappar till barnen men det lutar åt Lego till Philip och kanske något typ av dockhus eller liknande till Michelle. Hon tycker om att sitta och fixa å dona med små dockor och liknande. Har sett ett fint Pippi Ville Villerkulla Hus kanske kan va något.
Några bilder på prinssean från sjukhuset.


Jag och Michelle leker kurragömma, måste säga att hon gömde sig väldigt
bra och dessutom stod och småfnissade:)

Leker med sin fina sko hon fick av pappa.


Frukostmackan gjord som en ängel blev dock inte uppäten trots att den
va fin:(


Busar med mamma:)


En sjuk liten prinsessa:(