Miss Dee...

Nu har jag fått in en massa fina smycken från Miss Dee. Var tvungen att inhandla detta fina armband resp halsband till mig själv:-).
image125

image127

Ny leverantör...

Idag har jag hittat en ny leverantör för en massa fina produkter. Dessvärre så var ju självklart de jag skulle beställa slut och kommer inte in förräns i juli/augusti. Jaja har iallafall lagt upp kuddfodralen i shoppen som beställningsvara. Säljaren berättade för mig att de tar slut på en gång så fort de får hem och de kan jag förstå för de är verkligen jättefina.
image123image124

Lyxdag!

Igår hade jag en riktig lyxdag.. Fick en heldag med Ansiktsbehandling Lyx, fotvård, frans och brynfärg, plock, make -up och klipp och sling/bleka håret av en kompis i 30-års present.. Snacka hellyxigt att vara på salongen i nästan 5 timmar och bara bli ompysslad. Det kan jag definitivt tänka mig att göra fler gånger... Sen att man blev pålurad att köpa en massa produkter för 2000:-spänn behöver man ju inte prata högt om:-), det kostar att ligga på topp haha... Så nu kommer jag att vara som en ny människa, beställde faktiskt tid för ny ansiktsbehandling den 31 augusti så blir det av att man kommer iväg...
image119image120image121image122
Fick tips om en peeling från md formulations som tydligen skulle vara kanonbra. Går att använda både i ansiktet och till kroppen. Man blandar ut med rengöringsmousse eller liknande för ansiktet och med duschcreme till kroppen.

face & Body scrub


Peeling som både rengör och effektivt avlägsnar döda hudceller. Innehåller både runda peelingkorn och glykolsyra vilket ger en dubbel-peelande effekt. Huden blir slät och babymjuk samt får en frisk lyster. Massera in på torr eller fuktad hud. Låt verka några minuter och skölj av.


15% glykolsyra
pH-balanserad (3,8)


Vernisage...

Idag har vi varit på vernisage på Philles dagis. De lite större barnen hade målat och nu skulle alstrerna visas upp. Efter så var det picnic ute på gården med egen medtagen picnickorg. Phille hade mest myror i brallan och ville inte alls sitta och fika utan tyckte det var roligare att leka i sandlådan, så så fick det bli. Lyckades iallafall få en del fina  kort på han och hans kusin.
image114
image115
image116

image117

Och så har jag lyckats få detta fina kort på lillasyster Michelle...
image118


Måste ha...

Har kommit fram till att jag nog måste ha en riktig heminredningsbutik en dag. Läget för dagen är ju kanske inte helt aktuellt men när ungarna bara blir lite större så. Finns ju så många fina saker hos olika leverantörer som tyvärr inte säljer till enbart webshoppar utan vill ha sina varor i "riktiga" butiker. Jaja jag har ju ett tag på mig att fundera vidare men något liknande typ My Home www.myh.se som ligger i Sumpan ( Sundbyberg), det är en riktigt fin butik enlig min smak...  Har allt man kan tänka sig i prylväg, lite kläder, lite möbler, lite barnsaker mm..
Fördelen nu är ju att jag kommer ha hunnit bygga upp ett varulager tills den dagen blir aktuell med en butik, det får helt enkelt bli en fortsättning på Ljuva Ting www.ljuvating.com. På så sätt så blir det ju inte fullt lika mycket pengar som måste investeras när den tiden kommer ( hi hi om den någonsin kommer).

Sverige runt...

Eller iallafall Stockholm med omnejd innan jag äntligen fick tag på min diskmedelsflaska från Cult Design. Först var ja ju i Rotebro, sedan vällingby efter det bar det idag av till söder och Stalands Möbler, slut även där så då åkte vi till Cervera i Sickla där den också var slut.... Men till slut så fick jag ett tips som ledde till en träff:-) Farsta Centrum och butiken Cozzy där stod den så fin och efterlängtad på en hylla och bara väntade på mig:-). Så nu är jag en lycklig ägare till den mest svårhittade diskmedelsflaska jag förmodligen någonsin kommer att äga.

En bild på mina små änglar...

image109

Och en på lillasyster som förresten har fått ett namn:-) Michelle blev det efter mycket om och men...
image110

Och en på storebror...
image112


På jakt efter diskmedelsflaska..

Igår var jag på jakt efter denna fina flaska för diskmedel från Cult Design, åkte ända till Stalands Möbler i Rotebro för att köpa den. Men självklart så var den slut och skulle inte komma in förräns om några veckor så nu blir det till att leta vidare. Ska kolla med Stalands Möbler i Vällingby om dom kanske har den och isåfall åka dit och handla mig en. Känns lite roligare än att ha en ful diskmedelsflaska ståendes på diskbänken.
image107

Sjuka igen....

Åhh det verkar aldrig ta slut med sjukdomarna i den här familjen:-(, nu har phille fått öroninflammation igen och vi andra tre någon form av influensa/magsjuka... Men men det ska väl gå över snart hoppas jag.
Skulle varit på Hotel Nordic Sea igårkväll och beställt hem lite höst-julsaker från
www.twinshome.com men va tvungen att åka hem fortare än kvikckt. Hann iallafall beställa lite fina smycken till shoppen från Miss Dee som kommer in om ett par veckor www.missdee.se

Inside Living...

Idag har jag varit i Täby Centrum och hittat en ny favoritaffär. Inside Living www.insideliving.se heter den och de hade så himla mycket fina saker och möbler, så dit kan jag rekommendera Er att ta en tripp. Inhandlade dessa fina ljuslyktor från stelton www.stelton.com som jag ska ha på de nya fina elementskydden. Fanns en hel drös med saker som jag skulle kunnat tänka mig men de här fick räcka för idag. Nu ska jag ägna mig åt att packa upp och sätta fram dem och ta ett par  kort som jag kanske kan visa upp här senare.
image106

Hmmm 30 år......

Jaha då var det bara timmar kvar innan man fyller 30 då:-). Imorgon så är det dags, och det tänkte vi fira med en fest här hemma. Ska bjuda på smörgåstårta, lite öl, vin och sprit:-). Var ju ett tag sen man festade loss så det ska bli riktigt kul. Räknar med att det kommer ungefär 30 personer så det ska verkligen bli kul..

Har fått in lite nya fina saker till butiken från Höganäs Keramik. Lägger in några bilder så ni kan se.. Har så fina små örtkrukor som man kan ha i köket...
image104 image105