God fortsättning!

Jaha då var julen slut, lustigt att man knappt hinner tänka så är allt över. Och allt detta planerande och inhandling som man håller på med i månader innan.. Hur som så har julen varit lugn och jättemysig med hela familjen samlad, mamma, mormor, mammas kille, robins föräldrar och syster med dotter och så phille och vi förtstås. Vi har varit hemma hos oss och allt har gått jättesmidigt, det ända som varit trist var att datan sa upp sig ännu en gång så idag har vi varit uppe med tuppen och stått och köat på elgiganten och köpt oss en ny data. Måste ju ha en fungerande data nu när webshopen snart ska öppnas upp.

I julklapp fick vi en massa fina saker bla så fick jag presentkort på ikea, h&m och på en liten prylbutik som heter Elsa & jag. Fick även en jättefin olja/vinäger kanna i mitt nya favvomärke Evasolo. För presentkortet på elsa & jag ska det inhandlas en tebryggare i samma serie.
134890-31
Nu ska vi åka och äta middag hemma hos svärföräldrarna ska bli gott börjar kurra lite i magen:-).

Julgransdax!

Idag ska vi ta och inhandla årets julgran, ska verkligen bli kul att se hur det ska gå med phille. Men det kommer inte att bli förräns i kväll, idag på dagen ska jag in tll stan och fixa fransarna. Phille ska vara med sin faster och kusin så  det blir skönt med lite lyxig avlastning så här mitt på en dag.

Igår var vi på mvc på andra besöket med lillasyster i magen, fick jämföra siffrorna mot philles och det var ganska kul att se. På ul i v 18+ 0 hade phille 42 i huvudmått det hade lillasyster med, lårbenet var 26 på båda och magen var 41 på phille och 42 på lillasyster. Så i det stora hela så var dom nästan exakt lika stora. Lite lustigt att vi hade fått göra ul samma dag på båda.

Gårdagen innehöll också en del arbete med webshopen och en god kinalunch med en gamal barndomsvän från kalmar och hennes lilla Sofia som är 3,5 månad lite  drygt. Fick även inhandlat va jag trodde va den sista julklappen men sen kom vi på att vi har  glömt philles gudfar så jag får väl försöka hitta något till han idag.

Har fastnat för jättefina saker från märket evasolo som jag jättegärna skulle vilja ha i min butik vi får väl se om dom är sugna på att finnas i min webshop, har ju tyvärr fått ett visst motstånd från vissa leverantörer. Här kommer lite bilder på några av deras fina saker.

134890-32134890-31134890-30134890-29

Andra leveransen!

Igår kom min andra leverans av varor, en massa fina barnsaker/kläder. Tänkte visa upp lite av vad som kommer att finnas i butiken här nedan.
134890-28134890-27134890-26134890-25134890-24

Och sen så var jag ju på sia igår och beställde hem en del varor av dom. Åhh skulle ha kunnat handla hur mycket som helst men tyvärr så sätter ju ekonomin stopp för det så här i början av min förhoppningsvis sedan framgångsrika web-butik:-). Men men en hel del fina saker blev det och jag får helt enklet nöja mig med de så länge och sedan fylla på efterhand. Vem vet man kanske vinner 1 miljon på en triss eller så och då skulle man ju ha kunnat fylla upp shoppen ordentligt med varor. Fast ärligt talat så är jag väldigt nöjd och glad över  det jag har nu och sen kan det ju va lite kul att få ha byggt upp allt från början så att säga. Nu hoppas jag bara att dom ska bli klara med butiken snart så att jag själv kan få börja lägga in varor och pyssla. Hatar att vara beroende av andra människor!!! Jaja nog om det, idag så ska jag ta och åka in till jobbet och fixa ett par saker som behövde ordnas. Tänkte samtidigt försöka inhandla de sista julklapparna.

Närmar sig jul...

I lördgas hade vi banvakt, phille sov hos farmor och farfar så vi passade på att bjuda över några vänner och spela lite poker. Det var trevligt och en av gångerna så vann jag ,700:- plus så det va inte helt  fel:-). Efter så kom vi några stycken överrens om att vi skulle gå ut här hemma lokalt. Det var rätt så kul men det hade nog varit ännu roligare om man kunde dricka lite. Men men man ska inte klaga får bli en rejäl fest till min 30-års dag i maj istället om lillan tar flaska då vill säga.. I eftermiddag när robin kommer hem ska vi ta och bege oss in till jobbet (nk) och shoppa de sista julklapparna hade vi tänkt. Lika bra att försöka bli klara innan onsdag då barnbidraget kommer för efter det lär det  väl inte gå att vara ute i butikerna kan tänkas.
Och imorgon ska jag ju till SIA och handla in varor till firman, ser verkligen fram emot det ska bli så kul.


Logga till företaget..

Jaha då var det fredag igen då, idag har jag varit nere i ceentrum och ätit lunch med en kompis.
Eftermiddagen ägnade jag åt att knepa ihop en logga till företaget.. Måste säga att jag faktiskt är
väldigt nöjd med resultatet för att ha gjort den själv. Nu får vi väl bara se så att den går att använda
också men det hoppas jag.

134890-23

Julstress?!

Då har årets julstress börjat att kännas av, dock inte för min egen del men det märks ute bland folk.
Lustigt att det ska vara likadant varje år:-), man kan ju tycka att man borde  lära sig med åren men icke..

Hur som så har bara dagarna runnit iväg här som vanligt... Nu har arbetet med min web-butik börjat på alvar, den är nu under uppbyggnad av ett företag och jag har börjat att inhandla varor:-). 2 beställningar är lagda och det är bla från lundemyr of sweden, på tisdag ska jag till SIA:s utställning och frossa och beställa därifrån. Ska bli så himla kul!!! Igår var jag med en kompis i sundbyberg och hittade en butik som sålde så fina saker, är jättesugen på någon av lampetterna nedan så det kanske får bli en sväng tillbaka någon dag. Hade jättegärna haft dessa varor till försäljning i min butik sen men tyvärr så arbetade leverantören endast med fysiska butiker och sin egen web-butik, hon tyckte att det skulle bli en skum konkuranns att arbeta mot sig själv så att säga... Hmm jaja själv tyckter jag att det vore väl bra med mer försäljning men men...
Här kommer iallafall några bilder på dels lampetterna och även några lundemyr saker...

134890-22134890-20134890-19134890-18134890-17


Ögonfransförlägning!

Måste bara börja med en liten enkel fråga.. Var tar all tid vägen? Jag förstår inte, dagarna bara rinner iväg och jag tycker inte att man hinner göra något alls.. Hmm skumt!

Jaja hur som idag ska jag åka in till stan och göra ögonfransförlängning! Har en kompis som gjorde det förra  veckan och det belv bara så himla bra, och tänk va skönt att kunna kliva upp på morgonen och redan vara halvmejkad:-). Fransarna ska göras på fakermaker.se på odenplan.

Resten av veckan har mestadels av kvällarna gått åt till att sy mina julgardiner som nu endast har uppläget kvar, detta ska göras ikväll. Blir så himla fina så jag är jättenöjd..

Har även påbörjat  arbetet med att göra julkorten så nu ska det bara väljas ut ett kort på phille också, nedan kommer några alternativ...

134890-16134890-15134890-14134890-13


Fredags shopping!

Idag så har det inhandlats detta fina jultyg som jag tänkte mig skulle bli panellängder. Till detta så köpte jag även ett tyg som går lite åt vinrött att ha bakom. Nu  återstår det bara att sy dem:-), vilket jag hade tänkt be min svärmor om hjäp med.
134890-12


134890-11

Eftersom vi även nu äntligen ska påbörja renoveringen av vårt badrum på övervåningen så bestämde vi oss för att ha en massagedusch/streamer. Egentligen så ville vi ha en bubbelkopp men eftersom det är rätt så litet däruppe så skulle det bli alldeles för trångt så det  fick bli så här istället. Så nu kan man snart lyssna på radio medans man tar en dusch med massage och tropiskt regn:-).  Ha ha herregud känns som att det kommer att vara kul ungefär det första gångerna sen så blir det nog enbart gamla vanliga hederliga duschar.. Men men nu är den inhandlad och imorgon ska vi ta och åka och kolla runt och bestämma oss för vilket kakel vi ska ha. Så här ser den ut vår nya lyxdusch!

134890-9