Hahaha

Hahaha gud vilken söt liten unge, kanske kan ni också få er ett gott skratt så här mitt i julstressen:)



Idag ska jag försöka fixa några av de sista julklapparna, gårdagen bestod av julstädning så nu är det rent och fint hemma:)

Mer julklappsinköp

Idag har dagen bara sprungit iväg, fattar inte var tiden tar vägen vissa dagar. Har iallafall hunnit inhandla en del julklappar till så det känns bra. Mina små gullungar ska få vars ett lektält som jag tror kommer att uppskattas på hög nivå:)






Dagens!

Humör:  Bra men tröööööt:)
Gjort: Lämnat barnen på dagis
Planer: Handla tomt både i kylskåp och skafferi
Ser på: Dataskärmen:)
Lyssnar på: Ljudet av datorn
Läser: De jag skriver här:)
Dricker: Kaffe

Äter: Ingenting än, lunch snart
Bästa: Att de snart är jul
Sämsta: Att tiden inte räcker till
Barn: Snoriga
Väder: Mulet och grått


Tävling!

Tänkte köra en liten tävling här i bloggen. Vinsten är ett Gingerbread Small Jar från Yankee Candle. Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar så drar jag en vinnare. Tävlingen pågår tom imorgon tisdag kl 22.00




Julklappar

Har de senaste veckorna varit ute och handlat lite julklappar är ju inte så länge kvar nu. Här kommer några smakprov på vad Michelle får av tomten:)

Bedårande söt Hello Kitty vagn.


Byxor med katten Jansson med tillhörande tröja.


Skön låt


Doftljus...

Inte för att jag är speciellt  förtjust i höst och vinter men något som är väldigt mysigt med just den här årstiden är att man kan ha en massa tända ljus. Personligen så älskar jag doftljus av alla dess slag och dofter.
Favoriter är Partylite och Yankee Candle. Partylites jordgubbsrabarber är min absoluta favorit herregud va den luktar gott... Skulle kunna ha de brinnandes dygnet runt om det gick:) .Luktade på Yankee Candles Sweet Violet idga och den luktade så himla gott, var lite skeptisk till den innan för jag hade fått för mig att den skulle lukta viol men icke sa nicke:), en alldeles ljuvlig doft hade den. Ska provbrännas lite här senare under kvällen tror jag.



 


Julklappstips för den lilla...

Visst är den bedårande denna lilla dockvagn i trä:). Finns en tillhörande docksäng som min lilla prinsessa självklart också har.






Godmorgon eller?!

Godmorgon på Er alla lite trött idag men det blir väl så när man inte kommer i säng i tid om kvällarna/nätterna. Förstår inte hur det kommer sig att man kan vara hur trött som helst en hel dag men sen när det väl blir kväll och klockan börjar ticka på och man faktiskt "lagligt" kan gå och lägga sig då är man helt plötsligt hur pigg som helst. Någon mer än jag som lider av detta syndromet?:). Hur som så va nog klockan närmare 01.30 innan jag somna inatt så man var inte helt pigg när klockan ringde 6.20 imorse. Fick bli en liten 5 minuters snozzning.
Skulle ju ha kollat på Arn 2 igårkväll men det blev ändrade planer så istället valde vi Jakten på lycka med Will Smith en riktig gamal goding enligt mig. Nehe nu ska vi ta och åka till dagis och lämna barnen, sen blir det till att jobba för fullt.


Filmtajm

Nu ska det laddas upp i soffan men godis, nygrilljerad julskinka och film. Ska kolla på Arn 2 har dock inte sett ettan men men det kanske går bra ändå:)
Kommer med ett inlägg senare om den var bra eller inte.


Favoritlåten just nu...


Gucci

Dessa godbitar hade mer än gärna fått flytta in i min garderob:)




Väggord

Är lite sugen på att sätta upp väggord här hemma, tycker det är jättefint. Här är några jag fastnat för...
 Detta skulle vara fint i michelles rum ovanför hennes säng.

 Skulle passa bra i hallen.


Billig parfym..

Min favoritparfym har nu varit slut ett tag och jag har inte riktigt kännt att jag har haft råd att köpa en ny så här innan jul. Men nu idag när jag satt och surfade runt lite på nätet så hittade jag en 50ml flaska för ca 40% billigare än i affären dessutom var det fraktfritt!  Här köpte jag den www.nordicfeel.se.


Sött nattlinne..

Visst är detta nattlinnet söt?:)
Jag skulle lätt kunna tänka mig ett sådant.
Med rabattkoden Engla så får ni 10% rabatt på hela Ljuva Tings sortiment gäller tom idag söndagen den 14/12-08

Finns att köpa på www.ljuvating.com
   

40% rabatt

Godmorgon! Tredje advent och barnen sov ända tills 9.10 skööööönt:)
Nu ska vi göra oss iordning och åka till Täby Centrum en sväng för att inhandla en del saker.

www.ljuvating.com är det nu minst 40% rabatt på nästan hela julsortimentet så passa på att ta en titt.












Yankee Candle

För Er alla som tycker om Yankee Candles underbara doftljus så kan jag tipsa om att under helgen så har www.ljuvating.com 15% rabatt på dessa underbara doftljus.









Kläder till kidsen....

Den rosa veckade kläningen var jag bara tvungen att inhandla till Michelle.
Matchas med mörkgrå strumpbyxor och mörkgrå kofta.


Philip är dessvärre lite svårare att handla till eller rättare sagt man är mer begränsad då han endast sätter på sig kläder som antingen har Blixten Mc Queen från Disneys bilar film eller bamsetryck:).
Så här har Ni ett smakprov på vad min lilla gullunge till son har i sin garderob.




I´m back!!! Ett år senare:)

Haha ja ett år senare så känner jag nu att jag har orken att ta upp denna bloggen. Mycket har hänt under detta året som jag inte närmare tänker gå in på men som har påverkat mitt liv avsevärt till både de bättre och sämre...

Tänkte börja med att visa upp några bilder på mina små älsklingar som har blivit avsevärt större än bilderna från förra julen:). Philip och Michelle med deras dagiskompis Micho på Luciafirandet.



Ska from nu göra mitt bästa för att komma med uppdateringar här i bloggen dagligen, om mig, mina barn och självklart kommer de även bli en hel del om Ljuva Ting:)