Lördag!

Visst är det skönt med helg trots att jag jobbar idag så är det ju ändå lite extra skönt att få sova något längre på morgonen än vad man kan göra på vardagarna:)
Philip fick ju som jag berättade innan ett Nintendo DS i veckan vilket var mycket uppskattat både av mor och son:) Så mina dagar och kvällar när han lagt sig + nu i helgen har de spelats en hel del. Hihi man kommer ju trots allt ihåg en hel del sen man själv spelade när man var yngre.
Till kvällen blir det middag hemma hos goda vänner samtidigt som vi ska fira deras dotter som fyller år i veckan. Hoppas även att det kommer bli tittande på Melodifestivalen där jag håller på Anna Beregndahl som enligt mig har en grym röst..


Är man bortskämd så är man:)


Mmm lilleman kommer att bli väldigt LYCKLIG inom de närmsta dagarna då snälla mormor har sponsrat han med ett alldeles eget Nintendo DS:). Hán vet dock inte om något än lika bra att hålla de hemligt tills paketet har anlänt känns det som:) Trots sina knappt 4 år fyllda är han otroligt duktig på de flesta plan känns det som definivt alla tekniska saker sätter sig på en gång i det lilla söta huvudet. Han kan nu även skriva sitt eget namn, Michelle och mamma inte illa att va så duktig tycker en stolt mamma:) Själv hoppas jag att jag nu kommer att få ha min data ifred och att han nu kan spela på sitt DS istället, vi får väl se hur det går med den saken:)

Barnen står...

0-3252f98d13f3b57026c260fb02a793ec.png

Kolla varifrån!

Barnen står och tittar på traktorn utanför dagis som hämtar all snö... Mycket spännande:). Verkar som att vi inte kommer komma hem i första taget idag:)


Prinsessklänning?!

Michelle fyller år snart och idag så frågade jag och mamma henne vad hon önskade sig svaret blev en prinsessklänning:) Så nu sitter jag och letar lite klänningar på nätet frågan är ju bara vad den lilla damen räknar som prinsessklänning, dessa kanske?:)

                               


Lek i...

0-6883e4fe4cd3dbebe65f7a8a16c740fa.png

Kolla varifrån!

Lek i det blå gula varuhuset roar vi oss med just nu, eller iallafall två av oss:)


I väntan...

0-46b97fc12c012028025a49f2d6dd841e.png

Kolla varifrån!

I väntan på mormor kan man alltid vila lite:) synen i baksätet är ungefär likadan där Michelle sitter.. Själv kan man alltid passa på att blogga lite:). Sen blir det till att skynda sig hem och ha fredagsmys på hög nivå:)


Brist på inspiration...

Måste nog ta och erkänna att jag haft en väldigt sviktande brist på inspiration till bloggen de senaste veckorna:) Denna veckan har enbart bestått av jobb för min del + att jag samtidigt varit sjuk. Jag som aldrig brukar va sjuk har de senaste månaderna varit smårisig flera ggr. Kanske beror på den kalla vintern vad vet jag:) Nu längtar jag enbart tills imorgon då mina älskade gllungar kommer hem. Imorgon kommer även barnens mormor på besök över helgen så det ser både jag och barnen fram emot:)

Under tiden jag försöker hitta inspiration till nya inlägg så kan ni ju alltid lyssna på Annas underbara röst:)