Höjden av MAXIMAL otur!!!

Kan inte direkt påstå att mitt liv kantas av tur för tillfället:( Igår när jag jobbade så hörde jag värsta snöraset från taket. Tittade ut för att se så ingen skadat sig av snön som kom med ett brak uppifrån taket, som tur va så gick ingen förbi just då så jag trodde de var lugnt men ack så fel ja hade. En stund senare tittar jag på min bil och får då se detta. Hela motorhuven är i bucklig på en cirka 50 x 50 cm stor yta snön har lyckats hamna rakt på min motorhuv!!!! Mmmm vad är oddsen på det.. Ringde ordförande i styrelsen direkt så han kom ner och tittade på bilen och skulle diskutera med övriga i styrelsen om ersättning. Kan bara säga att för deras del så ska de bara vara glada att ingen människa gick där och fick de på sig för då hade de inte gått bra. Bilen går ju självklart att laga och är en materiel sak men medför mycket strul med försäkringsbolag, reparation, lånebil etc. Nu hoppas jag på en bättre dag än igår:)


Sovande prinsessa...

169428eb2e0486a54cafd59cd8f1d991.png

Kolla varifrån!

Sovande prinsessa lite kors och tvärs:)


Läkarbesök & mys med prinsessan

Eftersom Philip haft feber till och från sedan i lördags så kändes de som att en läkare behövde få titta på han. Dock såg både halsen och öronen bra ut på han så det var skönt skulle höra av oss för nytt besök och provtagning om febern inte gett med sig tills på fredag. När jag lämnade tillbaks min lilla prins till hans pappa så fick jag med mig en alldeles underbar liten prinsessa hem för mamma dotter mys:) Lilla skruttan va så glad och då vi var tvugna att springa in om hemköp och handla smör till frukosten så fick hon välja en dricka blev självklart en läsk men jajaja ibland får man rucka lite på rutinerna då dom i vanliga fall endast får läsk här hos mig på helgerna. Dock så tyckte tydligen inte min lilla älskling att det räckte med en läsk för helt plötsligt när jag stod och betalade så dök en kexchoklad upp på bandet haha. Blev iallafall en mysig kväll i soffan men en massa mys, läsk och kexchoklad:) och som bonus när man är själv med mamsen så fick hon sova i min säng hela natten vilket var mycket uppskattat, tog ca 3 minuter innan hon somna tätt ihopkrupen i min famn = kärlek! Nu ligger hon på tvärsen över hela min säng så vi får väl se hur mycket sömn det blir för min del inatt:)

Michelle på sin 5 månaders dag dvs 2,5 år sedan..


Sommar inspiration...

H&M har fått in en massa fina sommarkläder dessa plagg skulle jag gärna vilja att min lilla prinsessa hade till sommaren..


Sötaste skorna..

Sitter och fördriver tiden med att kolla på ebay och hittade dessa alldeles underbara små sandaler/skor till Michelle. Funderar på att klicka hem ett par som hon kan få när hon fyller år.. Mmm tål att tänkas på dock lite osäker på storleken tror att en 8,5 skulle passa och i värsta fall så får man väl lägga i en sula.... Känner jag min lilla prinsessa rätt så skulle hon bli alldeles överlycklig om hon fick dessa godbitar:)


Kram på alla hjärtans dag!

Har haft en trevlig dag med god lunch, fika mm i goda vänners lag. Saknar dock mina små älsklingar grymt mycket och allra helst då en dag som denna. Skulle mer än gärna haft mina små gullungar hemma och fått mysa riktigt ordentligt med dom. Imorgon kommer dom dock hem så det blir dansskola direkt efter dagis och sen hem och mysa. Känner mig tyvärr inte i den bästa formen just nu men hoppas på att det går över tills imorgon, huvudvärk, feber och frossa... Ingen hit men inte helt oväntat då var och varannan människa är sjuk känns det som.


Han kan skriva!!!!!!!

Lilla älskade prinsen min har lärt sig skriva:) Blev riktigt förvånad då jag tittade ner på pappret som jag trodde han ritade på när jag ser att gullungen faktiskt har lärt sig alldeles på egen hand att skriva sitt namn:) Visst kan det finslipas en hel del men man får ju trots allt tänka på att han precis fyllt 4 år.


Härliga lördag!

Har vaknade man upp till 2 små underabara barn på bästa humör:) Båda två somnade vid 20 igårkväll och har sovit bra hela natten så nu är det full rulle här hemma. Dagen bjuder på biobesök Prinsessan & Grodan ska bli kul att se hur det går med Michelle. Nu ska vi äta en god helgfrukost sen bär det av till Toy´sa´rus så att philip får byta sin sopbil han fick när han fyllde år till något annat.

 

Godmorgon Fredag!

Här kan man säga att den senaste veckan bara har sprungit iväg. Har bestått av mycket jobb då barnen har varit hos sin pappa men nu idag kommer äntligen mina små älsklingar hem:) Helgens planer är redan satta. Idag blir det bara en lugn och mysig kväll med fredagsmys och någon god middag tänkte ev tacos men får väl se va de små liven säger:). Imorgon hade jag tänkt mig att vi skå gå och se Prinsessan och grodan på bio. Är lite kluven om Michelle kommer att fixa det eller om hon är för liten men testa kan man ju göra och skulle de vara så att det inte funkar så får vi väl helt enkelt gå därifrån:) På söndag kommer barnens mormor med man hem från Afrika där de varit på Safari i 3 veckor så det blir till att hämta dom på Arlanda på fm, sen Philips bollskola kl 14 och efter det ska vi på kalas så hela söndagen kommer springa iväg känns det som:) Tråkiga stunder under veckan har jag försökt mig på att photoshopa lite, hittade ett photoshop program som jag köpte typ 06-07 som bara legat och skräpat hemma. Är väl ingen klippa direkt men ganksa kul att fixa och trixa med kort så snart kanske man har fått in snitsen:)