Hudvårdsfavoriter....

Godmorgon/em:). Tänkte lista upp några hudvårdsfavoriter som bara är ett måste. Rätt dyra men dryga och är verkligen superbra!!!

       Ansiktsvatten Lotion Tonifiante


        Rengöring Mousse démaquillante


    Ansiktskräm Vitaroma



Tuff dag...

Usch idag har det verit en jobbig dag. Min lilla prins var inte ett dugg bättre imorse snarare tvärtom:(. Hängig och magen var om möjligt ännu risigare än de andra dagarna. Så förmiddagen tillbringades med att först få hit dagishjälp så att Michelle kunde få komma iväg till dagis. Sen att bli runtkopplad mellan olika sjukvårdsinrättningar, dvs vårdguiden, vårdcentralen, barn närakuten och till slut med inåkning till Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Efter många timmars väntan med omedelbar vätskeersättning insatt så fick vi med nöd och näpe ta med vår lilla prins hem. Var på gränsen till uttorkad och värdena var inte alls bra. Så nu är ordinationen vätskeersättning idag och imorgon och succesivt börja med fast föda och är han inte bättre inom 2-3 dagar så skulle vi komma in igen. Har inga krafter alls har bara suttit i mammas knä hela dagen lilla gubben. Vägrat att äta och dricka men till slut så gick han med på att få en Piggelin av läkarna och den åt han med god aptit:) Så här sitter jag i soffan med en sovandes liten prins med magvirus bredvid mig, lillasyster fick sova hos faster inatt så henne går det med största sannolikhet ingen nöd på:).









Vardagslyx!

Visst kan det bara va så himla mysigt att sjunka ner i soffan tända några doftljus och bara sitta och slapptitta på tv eller surfa lite på datan. Just de där små stunderna när man bara kan njuta av att vara och för en gångs skull glömma alla måsten och bara njuta. Barnen sover och man bara är... En sådan kväll har jag just nu:). Känns så himla skönt efter en rätt tuff vecka och med lilleman magsjuk. Hoppas verkligen att han är bättre imorgon min lilla prins.



Hello Kitty!

Är så barnsligt förtjust i alla söta Hello Kitty prylar som finns nu, spelar ingen roll om det är kläder eller saker. Stackars lilla Michelle får gilla Hello Kitty vare sig hon vill eller ej:), inte för att hon har klagat men de kan ju bero på att hon inte är så gamal heller *ler*. Dessa saker har jag spanat in på www.ellos.se där även bilderna är lånade från. Funderar på att köpa dessa till hennes 2-årsdag i present kanske...  Visst är de fina?!


 


Skön låt...

Ett litet tips för er som inte lyssnat på Pinks nya album gör det är sjukt skön hela skivan och blir bara bättre ju mer man lyssnar på den..


Sneak peek....

Här hemma är det inget trevligt för tillfället Philip har blivit magsjuk så ni kan ju tänka er resten själva:(. Idag har det pusslats med barnvakt då jag jobba 11-16 men de löste sig bra. Sitter och kollar runt lite på alla nya fina vårkollektioner från diverse leverantörer. Finns hur mycket fint som helst vill jag lova, synd att man inte har obegränsat med tillgångar tänk vad mycke enklare allt vore då. Den här fina barnpläden fastna jag stenhårt för den och matchande kuddar ska beställas finns i ljusblått, beige och rosa.





Har även beställt dessa fina rutiga hästeninspirerade påslakanset Soliden fast i beige/vit som jag hoppas ska finnas på lager för omgående leverans.



Hipp Hipp Hurra!!!!

Hipp Hipp Hurra idag fyller min lilla älskade pojke 3 år , shit va tiden går tyckte inte de var så himla länge sen han föddes min lilla prins:)
Morgonen har börjats med paketuppackning och STORA ögon på båda barnen när de kom ner och det var en massa paketer, ballonger och serpentiner runt om i huset:)
Blev som vanligt jättesent igår, Philip somnade vid kl 24!!!! Hmm man kan väl säga att sovrutinerna blir lite lätt störda från de normala när man har gäster i huset:). Och när väl lillprinsen somnat så skulle ju jag packa in alla hans paket, dekorera med ballonger och Cars banderoll där det står Happy Birthday! Ska försöka fota en massa idag så jag kan uppdatera bloggen med lite kalaskort. Fick dock samtal nu på morgonen då ena familjen var magsjuka, så det kan tyvärr inte komma:(. Men å andra sidan så är jag glad om vi slipper att bli magsjuka..

Nehe nu ska jag ta och börja fixa med allt de sista och göra mig iordning.
Ha en trevlig dag!









Full rulle...

Idag har det inte varit en lugn stund på hela dagen. Städning och undanröjning av julen ( ja jag vet lite väl sent men tiden har inte räckt till innan:)). Hur som nu är det fint och känns ruskigt tomt utan ljusstakar och julgran men samtdigt skönt att få det lite tomare och inte fullproppat med prylar och tomtar i alla vrår. Fick tom ett ryck och rensade bland barnens kläder så nu kan man tom få plats med deras kläder i byrån hihi. Dagen har även bestått av bakning i ca 5 timmar måste nog säga att jag är nöjd med mina presationer för dagen. Så nu är det lite slapp i soffan medans jag väntar på att prinsen ska somna så att jag kan slå in hans paketer:)

Här är några smakprov på vad mammas älskling ska få.









Bilder lånade från
www.lekmer.se där sakerna även är inhandlade.

Trööööttttttttt....

Idag är jag så jäkla trött, har varit fullt upp nu varje dag i flera veckor. Är ledig i helgen men inte blir det någon uppvilning direkt. Philip fyller 3år på söndag så imorgons ska jag baka en massa smarrigt till hans kalas bla dessa söta kakor som jag hittade via www.tvilingmamma.blogg.se men själva kakorna kommer från www.juliasvitadrömmar.blogspot.com där även bilden är lånad från. Visst ser de underbara ut?!



Förutom dessa små underverk ska jag som jag tidgare skrev om försöka mig på att göra cupcakes sen har vi även beställt 3 st bildtårtor. En med bilar (cars), en med Byggare Bob och slutligen en med Ior. Till kalaset har det införskaffats muggar, ballonger, tallrikar, godispåsar, servetter ja gud vet allt med bilar så klart då de är Philips favorit just nu:). Blixten Mc Queen och Bärgarn står högst i kurs:). Ska försöka hinna ta en massa bilder på den stora dagen som jag kan visa upp här senare.

Nu är det snart dags att lägga sig så att jag hinner med min fullspäckade dag imorgon.


Sen eller tidig dagens...

Dagens! (väldigt tidiga eller sena välj själv:))

Humör:  Bra!
Gjort: Först arbetat med firman, sen på andra jobbet till kl 18 sen hem och umgås med barnen innan de skulle sova, sen arbetat med firman tills nu... Lång dag med andra ord:(
Planer: Gå och sova rätt omgående...
Ser på: 3 1/2 män på 3:an
Lyssnar på: Ljudet av tv:n
Läser: De jag skriver här:)
Dricker: Saft

Äter: Ingenting
Bästa: Att mamsen kommer imorgon:)
Sämsta: Att tiden inte räcker till
Barn: Philip frisk, Michelle sjuk:(
Väder: Snö

Ja så va de med de:)

Måste ju bara visa upp dessa underbara kort på Michelle jag blir på gott humör direkt när jag ser hennes söta lilla ansikte å så lycklig man kan va:), mammas lilla höna...






Morgondagen kommer bestå av att arbeta till kl 18, hämta mamsen inne i stan kl 19 och sen hem och mysa med mamma och barnen. imorgon är det ju fredag och de vet väl alla vad det innebär:), hmm kanske inte alla men Philip min goa lilla unge vet de i allra högsta grad Fredag= Fredagsmys på kvällen som är ostbågar,chips och läsk:)
Nehe nu e de bedtime för min del, God Natt!


Sugen på att handla kläder:)

Satt och kollade lite på H&M och hittade en del fina saker som jag skulle vilja handla åt mig och barnen. Hmmm visst är det lustigt man hittar alltid en massa mer saker till barnen än till sig själv:) Eller är det bara jag som lider av detta syndromet?!

Michelle:

 


Philip:


Mamma Tess


Cupcakes

Är lite sugen på att göra några olika cupcakes till Philips kalas på söndag. Har under kvällen suttit och googlat runt lite för att få inspiration och kanske hitta något mumsigt recept hitta bla dessa som verkar helt ljuvliga med marabou choklad på bloggen www.bakpassion.blogg.se  (bild lånad därifrån) ... Mmmm skulle nästan kunna tänka mig att påbörja bakningen på en gång:)Är det någon som har tips på några smariga cupcakes så mottages de gärna.



Hittade även en dessa med hallon som såg riktigt goda ut:)





Sötaste...

Dessa underbara saker skulle jag vilja ge Michelle. Föll pladask för speldosan som är en giraff, hur söt är inte den?! Hmm kan va så att man lilla prinsessa är lite för stor för den men söt är den iallafall. Vagnen med prickar är också så gudomligt söt den skulle gärna få flytta hem till oss:) Michelle stackarn är superförkyld så vi får se om hon behöver vara hemma från dagis imorgon kanske, inte riktigt rätt tidpunkt för vabbning men vad ska man göra... Mmm får se om lilloppan kanske är lite bättre imorgon jag håller tummarna för det..





Fullt upp...

Har haft fullt upp den senaste tiden först med jul, och alla dess bestyr och självklart mycket med firman. Sen mitt i all julstress så fick jag erbjudande om extrajobb på Björn Borg. Skitkul, så den 28 december började jag där och har arbetat i princip varje dag sen dess. de få lediga dagarna jag haft har jag fått lägga all energi på min egna lilla firma. Så det har blivit många sena kvällar/nätter med att packa ordrar till mina kunder sen dag/kväll/helgarete på Björn Borg.

Psst ni vet väl om att
www.ljuvating.com har 20% rabatt på hela sortimentet just nu.



Snygga handdukar och badlakan som jag skulle kunna tänka mig...