Philles första steg!!!!

I söndags tog Phille sin första 3 steg, hi hi lite vingligt och väldigt snabba men dock tre steg. Igår tog han kanske ytterliggare tio totalt under dagen så det är väl på väg...

Till butiken så har jag nu fått lite nya fina vårsaker, här kommer några bilder...

134890-59

134890-58134890-57134890-56

Ny matstol till Phille...

Idag så har vi varit och inhandlat en Stokke Tripp Trapp Stol till phille. Fick pengar av min mormor och philles morfar när han fyllde år och eftersom han har kläder och leksaker till max så kändes det som att vi kunde köpa något nyttigt för en gångs skull. Så här ser stolen ut fast i färgen Whitewash.. Köpte även till en bygel så att han inte trillar ur.
134890-53
Har äntligen lyckats att övertala Robin att vi ska sälja vår skinnsoffa med tillhörande fåtöljer: Usch ville verkligen aldrig ha dem från början men lyckades bli övertalad till att köpa dem ändå.. Men nu är annonsen utlagd på blocket och jag hoppas verkligen att någon kommer att vilja ha dem så att jag kan få köpa min stora fläskiga tygsoffa med divan...


Var tvungen att köpa lite nya fräscha blommor till köket för att piffa upp...

134890-55134890-54

Funderar mycket på hur jag vill göra om i köket för en inte allför dyr peng.. Har kommit fram till att om vi byter handtag till några i borstat rostfrittstål (har vita luckor) och sen har vi kakel i grå/svart mosaik som ligger och skräpar. Byter ut bänkskivan och diskhon till bänkskiva i massiv ek och sen ev lägger in ekparkett och elementskydd i ek så kommer det att bli som ett helt nytt kök och prislappen kommer inte vara mycket mer än några tusenlappar. Kanon tycker jag, ska bara övertala herrn i huset också:-). Hi hi det är ju trots allt han som får göra jobbet.. Sen har jag hittat ett bord och stolar som jag skulle kunna tänka mig men det lär få vänta...


Bilder från Philles 1-årsdag...

Hann inte med att skriva något igårkväll efter den hektiska 1-årsdagen:-). Här kommer några bilder från den stora dagen...
Philles fina bildtårta:

134890-47
Försöker att blåsa ut ljuset med farmor, lyckades inge vidare:-)
134890-52

Så här såg det ut när den lilla grisen åt av sin tårta:
134890-48
134890-49134890-50

Och så skulle det ju öppnas paket, här med pappa Robin.. Det var dock så att det var pappa som tyckte det var roligast, vem har tid att öppna paket när man kan krypa omkring:-)
134890-51




HIPP HIPP HURRA!!!!!

Hipp Hipp Hurra idag är det Philles 1-årsdag!
Nu på dagen ska vi hämta lite tårtor och smörgåstårta som vi ska ha ikväll när gästerna kommer. Måste även fixa med godispåsarna till de lite större barnens fiskdamm som varit ett hett ämne hos en kompis son som är 5-år. "Mamma tror du att det kommer att vara fiskdamm hos Philip?" "Och om de är det ska Phlip få störst i kön då eller?" Hi hi ja barn är roliga dom... Kan säga som så här att för Philles del blir det ingen godispåse än , kanske nästa år men inte idag:-). Men däremot ska det bli lite tårta som han ska få kladda med alledeles själv:-).
Återkommer med bilder från kalaset lite senare...

Philles rum!

Nu har vi äntligen börjat att få lite ordning på Philles rum.. Ha ha lustigt att det skulle behöva ta nästan ett helt år.. Men men nu är det gjort och han har ett alldeles eget rum där han kan leka med sina saker. Dock ska tilläggas att det flesta sakerna än så länge är nere i vardagsrummet eftersom hans rum är på övervåningen och vi inte är där uppe speciellt mycket.
134890-46134890-45

Lite fina blommor från mitt hem...

Måste ju bara visa upp dessa vackra blommor, är så kul nu när det kommit lite "vårnytt" i blomsterväg..
134890-44134890-43

Formexmässan i helgen!

Det där med att jag skulle hinna skriva här lite varje dag som tanken var från början verkar det gå sisådär med.. Men en gång i veckan kanske kan funka bättre, vem vet:-).

Hur som i helgen var jag på formexmässan och tittade på alla nya fina vårsaker/trender.. Skulle nog i princip ha kunnat handla hur mycket som helst om man haft obegränsade tillgångar.. Men en del nya saker blev det till shoppen som jag hoppas att jag kommer att få hem inom kort. Bla nya fina bodys/tröjor från liten jag med trycken Lillasyster, lillebror, storasyster, storebror, en del fina hängare och skyltar från ett företag som heter exmez och lite nyheter från Lundemyr bla ett spjälsängsskydd, nya mössor i svart med busunge tryck och en del andra saker. Har även hittat en hel del nya leverantörer av heminredningssaker som jag ska beställa ifrån efterhand tänkte jag..
134890-42134890-41134890-40134890-39
Hi hi måste bara visa upp min lilla prins som snodde ett chokladkex från vardagsrumsbordet i all hemlighet och sen belv väldigt nöjd:-). Ska tilläggas att han hunnit mumsa i sig största delen av kexet innan vi upptäckte han:-).
134890-38


Öppnad!!!

Så nu var den äntligen öppnad min lilla shop!!!!!!!!!!!!
Välkommna in att titta på vad jag har att erbjuda...
www.ljuvating.com

Närmar sig öppning av webshopen!!!!

Tjoho nu äntligen så är det dags att slå upp portarna till min webshop... Imorgon fredagen den 12/1-07 är det dax och de senaste veckornas tid som inte har upptagits av Phille och vardagssysslorna har gått åt till att fixa med butiken. Packa upp varor, beställa varor, lägga ut allt på hemsidan, ta kort på alla varor, fixa banksaker osv osv..  Ja de är onekligen en hel del som har gjort och behöver göras så här innan uppstarten.

Har även hunnit med att jobba en del på mitt "vanliga" jobb på NK och självklart också inhandlat en hel del fina saker till Phille och lillasyster på Nk`s årliga julrea. Hi hi det små jeansen till lillasyster är så himla söta:-), har spanat på dem länge och nu med 30% rabatt slog jag till, svindyra ska dock tilläggas men men vad är väl en bal på ett slott..


134890-35134890-34134890-33

Kommer att lägga upp en länk till webshopen under morgondagen så är Ni välkomman in att titta på vad som erbjuds.. Ska försöka att öka utbudet efterhand men så här i början så får man ta lite i taget.. Allt kostar ju och tyvärr så har man ju inte obegränsat med resurser..

Har fått så fina tulpaner som jag bara måste visa upp...

134890-36

Idag har vi faktiskt hunnit med att träffa en gamal kompis och hennes son på en liten lunchdejt..
Kommer en bild på killarna ( Phille och Elliot).
134890-37